Misset Schilders verzorgt al uw buitenschilderwerk

Goed onderhoud is essentieel. Hier weet Misset Schilders alles vanaf. Door uitstekend advies, goed vakmanschap en een uitstekende service hebben wij zeer veel vaste klanten waarvoor wij het buitenschilderwerk verzorgen. Maar wij zijn niet alleen zeer ervaren in al het schilderwerk, maar kunnen ook diverse andere klussen buitenshuis uitvoeren.

Stukwerk & sierpleister

Al jaren lang zijn onze klanten, van particulieren tot kleine en grote bedrijven, zeer tevreden over het vakwerk dat we leveren.

Buitenshuis het stucwerk verzorgen en het aanbrengen van sierpleister van hoge kwaliteit is voor onze vakmensen geen enkel probleem.

Schilderonderhoudswerk, kleine en grote reparaties

Misset Schilders is er voor al uw normale schildersonderhoudswerk. Maar natuurlijk ook voor alle kleine en grote reparaties aan uw huis of gebouw. Misset Schilders zorgt al meer dan tien jaar voor allerlei soorten oplossingen. We hebben genoeg expertise voor het repareren van diverse vormen van schade, van brand- tot waterschade, maar ook reparaties van bijvoorbeeld houtrot.

We kunnen u van goede adviezen voorzien en samen met u kijken op welke manier we tot een goede oplossing kunnen komen.

Verwijderen van graffiti

Heeft u last van graffiti? Misset Schilders helpt u graag bij het

oplossen van dit probleem. Onze vakmensen hebben ervaring in het verwijderen van graffiti en het in orde maken van uw buitenwerk, net alsof er nooit iets is gebeurd.

Heeft u een vraag over al ons buitenschilderwerk, bel ons dan op

 06 51 21 00 82