kleuradvies

Wij kunnen niet alleen uitstekend uitvoerend werk afleveren, maar willen ook graag met u meedenken. Al jarenlang hebben wij ervaring in het geven van kleuradvies. We kijken onder andere naar het interieur en exterieur en laten dit op een smaakvolle manier aansluiten bij uw persoonlijke smaak en favoriete kleuren. Door onze grote diversiteit aan afwerkingsmaterialen kunnen we ook aan uw kleurwens voldoen.

Onze muurverf is in diverse glansgraden, metallics en meerkleuren verkrijgbaar. Ook onze pleisters zijn er in diverse kleuren, motieven en korrelgroottes.

Er zijn veel verschillende verfsystemen. Op welke manier moet er geverfd worden? Is hoogglans verf uw wens? Dan zullen we het houtwerk zeer grondig voorwerken. Ook maken we gebruik van schakelverf waarbij de glansgraad 75% van een hoogglansverf is. Het voordeel is dat de vochtigheidsgraad van uw houtwerk wordt gereguleerd, waardoor deze over een aantal jaren in een optimale conditie komt. Door onze uitgebreide ervaring weten wij precies wat elke verfklus nodig heeft.

Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op!

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen